CLIMATEPARTNER GECERTIFICEERDE PRODUCTEN

Onze luchtkussens voldoen aan alle eisen van de ClimatePartner-certificering

  1. Duurzaamheid
  2. ClimatePartner gecertificeerde producten

GECERTIFICEERDE LUCHTKUSSENS RESPECTEREN HET MILIEU

We streven er intensief naar de uitstoot van onze producten te verminderen. Het is echter niet mogelijk om tijdens de productie en het transport helemaal niets uit te stoten. Daarom werken we samen met ClimatePartner om de koolstofvoetafdruk te meten en te verkleinen. Voor de resterende CO2-uitstoot van de AIRplus® Bio Home Compostable- en AIRplus® 100% Recycled-luchtkussens steunt Storopack het klimaatproject Rimba Raya. We zijn nu bezig met het vaststellen en implementeren van ambitieuze doelstellingen die onze CO2-uitstoot moeten verlagen. Daarom streven we er voortdurend naar goede en duurzame producten te ontwerpen en maken we bewuste keuzes. Zo kopen we bijvoorbeeld grondstoffen in die een lage uitstoot hebben. Het ‘ClimatePartner certified’-label is een bekrachtiging van die inspanningen.

Meer informatie is te vinden op de respectievelijke Climate ID-pagina's voor onze producten:

ALLE VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG

  • Gecertifieerd: wij meten en verminderen de CO2-uitstoot die ontstaat door de productie en het transport van AIRplus® Bio Home Compostable- en AIRplus® 100% Recycled-luchtkussens.
  • Ondersteunend: wij dragen samen met ClimatePartner bij aan impactvolle klimaatprojecten.
  • Toegewijd: we steunen Rimba Raya in Indonesië om regenwoud te herstellen en het leefgebied van wilde dieren te beschermen.
  • Geëngageerd: de ClimatePartner-certificering en de vermindering van de koolstofvoetafdruk zijn slechts één stap in de bedrijfsbrede duurzaamheidsstrategie voor de lange termijn.
  • Meerdere opties: AIRplus® Bio Home Compostable- en AIRplus® 100% Recycled-luchtkussen zijn door ClimatePartner gecertificeerd.

STOROPACK START HERBEBOSSINGSCAMPAGNE IN HET BOS VAN GÜNZBURG

Kom meer te weten over onze herbebossingscampagne.

Meer weten

Het klimaatproject in Rimba Raya beschermt het leefgebied van de ernstig bedreigde orang-oetans in Indonesië.

We steunen Rimba Raya in Indonesië, een project dat bossen wil herstellen en extra leefgebied voor wilde dieren wil creëren. Het Rimba Raya Biodiversity Reserve in het zuidoosten van Borneo bestaat uit een woud van 64.000 hectare en is de thuis van bedreigde Borneose orang-oetans. Het doet dienst als bufferzone tussen palmolieboerderijen en het Tanjung Puting National Park. Het project vermindert de uitstoot van broeikasgassen met gemiddeld 3,5 miljoen ton per jaar. Bovendien oordelen de Sustainable Development Verified Impact Standard (SD VISta) en AENOR dat het project bijdraagt aan alle zeventien duurzameontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. De werknemers van Storopack zullen ook samen met andere vrijwilligers 2.500 bomen planten in Duitsland. Die twee projecten zijn bedoeld om de biodiversiteit te beschermen en werknemers te betrekken bij onze inspanningen.

Copyright foto: InfiniteEARTH Afforestation, Rimba Raya, Indonesië, climatepartner.com/1064

VIDEOS