SNEL PRODUCEREN, SIMPEL SCHEIDEN

Persbericht van xx.04.2024

  1. Pers
  2. Persberichten
  3. PAPERplus Classic CX

De PAPERplus® Classic CX van Storopack gebruikt mesvrije technologie om robuuste en veelzijdige papierbuffers te produceren

Metzingen, mei 2024. Het nieuwe papierbuffersysteem PAPERplus® Classic CX van Storopack produceert stevige en tegelijk flexibele papierbuffers die zich aanpassen aan te verzenden items. Zo worden zelfs zware goederen perfect beschermd in de verpakkingsdoos. Dankzij het voorgeperforeerde papier kunnen de afzonderlijke buffers makkelijk van elkaar worden gescheiden en heeft de machine dus geen mes nodig. Dat zorgt voor een veilig, ergonomisch werkproces. Bovendien kan de gebruiker kiezen uit drie verschillende snelheden en verschillende eigenschappen van de vulling om het verpakkingscomfort nog verder te verhogen. De PAPERplus® Classic CX is bliksemsnel en kan dankzij het compacte ontwerp simpel geïntegreerd worden in elk verpakkingsstation.

Zo veel behoeften, zo veel gebruiksmodi

PAPERplus Classic® CX is een praktisch en gebruiksvriendelijk systeem dat het verpakkingswerk van fabrikanten en verzendbedrijven verbetert. De geavanceerde PAPERplus® Classic CX produceert in een oogwenk papierbuffers aan het verpakkingsstation. De gebruiker kan zelf kiezen tussen bediening via het aanraakscherm of met een voetpedaal. Een ruime keuze aan modi maakt het productieproces flexibel: bewaar de papierbuffers voor later gebruik of maak ze aan op het moment dat ze nodig zijn. Het verbruikspapier kan worden aangeleverd op pallets, wat zorgt voor een zeer lange gebruiksduur. Is het papier op, dan laadt u het systeem in enkele eenvoudige stappen. Dankzij de snelle, gemakkelijke aanvoer van papier is de machine onmiddellijk weer bedrijfsklaar.

Stevige papierbuffers voor optimale bescherming

PAPERplus® Classic CX maakt uitzonderlijk robuuste papierbuffers die perfect zijn om goederen in middelgrote en grote dozen te beschermen. Ze vullen leegtes, zijn geschikt om producten te omwikkelen en zetten goederen vast in de verzenddoos. Voor maximale bescherming van producten en efficiënter materiaalgebruik kan het volume van de papierbuffers individueel worden aangepast naargelang het te verzenden product.

Perscontact

René Jochum
Communication Consultants GmbH
Breitwiesenstr. 17
D-70565 Stuttgart
T +49 711 97893-35

storopack@cc-stuttgart.de