GEBRUIKSVRIENDELIJK LUCHTKUSSENSYSTEEM VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN FOLIE

Persbericht van 00.00.2024

  1. Bedrijf
  2. Nieuws
  3. Gebruiksvriendelijk luchtkussensysteem voor verschillende soorten folie

De nieuwe AIRplus® Mini Touch-machine van Storopack is geschikt voor verschillende soorten folie en dankzij het vooraan of achteraan opstelbare aanraakscherm is ze ook snel en intuïtief te bedienen

Metzingen, januari 2024. De AIRplus® Mini Touch van Storopack is een echt multifunctioneel systeem dat verschillende soorten folie tot 400 mm breed kan verwerken. Het luchtkussensysteem wordt geleverd met een aanraakscherm, dat vooraan of achteraan de machine opgesteld kan worden. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface op het scherm is de machine eenvoudig en snel door te gebruiker te configureren. Er is keuze uit drie modi: manueel, lengtegebonden en automatisch. De machine heeft ook een voorgeïnstalleerde bibliotheek, waaruit gebruikers aangepaste parameters kunnen kiezen voor specifieke soorten folie. De AIRplus® Mini Touch is compatibel met alle COMFORT.PROTECT-modules van Storopack.

Handig en ultramodern
De AIRplus® Mini Touch is de enige verpakkingsmachine op de markt met een aanraakscherm met verstelbare positie; een enorm voordeel voor de configuratie en het onderhoud van de machine. Ook als de machine geïntegreerd is en rondom minder vlot bereikbaar is, kunt u het scherm toch op een goed toegankelijke plek opstellen.

   

Perscontact

René Jochum
Communication Consultants GmbH
Breitwiesenstr. 17
D-70565 Stuttgart
T +49 711 97893-35

storopack@cc-stuttgart.de