Eine Person steht an einer Verpackungsmaschine.

COMPACT EN PRODUCTIEF

Nieuws van 08.03.2019

  1. Bedrijf
  2. Nieuws
  3. Nieuws 2019
  4. Compact en productief

DE AIRplus® DISPENSER EN AIRplus® ERGOFEED VAN STOROPACK VERSNELLEN HET VERPAKKINGSPROCES

Storopack, de specialist voor beschermende verpakkingen, maakt verpakkingslijnen nog productiever met twee oplossingen: de AIRplus® Dispenser en AIRplus® Ergofeed centraliseren het vullen van dozen met luchtkussens. De compacte systemen zijn de ideale oplossing om snel en efficiënt lege ruimtes in dozen te vullen en goederen in de kartonnen doos te bufferen en te fixeren. Dat resulteert in een veel sneller verpakkingsproces, helpt ruimte te besparen en zorgt voor meer productiviteit.

Ergonomisch en efficiënt - AIRplus® Ergofeed

Beschikbaar in de varianten Advanced en Premium verdeelt de AIRplus® Ergofeed niet alleen luchtkussens tegen een zeer hoge snelheid, maar ook volgens specifieke behoeften – volledig afgestemd op de goederen die het bedrijf verzendt. De verpakker specifieert gewoonweg het gewenste aantal luchtkussens die de machine met één druk op de knop verdeelt, of automatisch (on-demand) na verwijdering van de vorige luchtkussens. De AIRplus® Ergofeed is ook verkrijgbaar met een lift- of containersysteem voor integratie op maat in elke verpakkingslijn.

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig - AIRplus® Dispenser

De gebruiksvriendelijke bediening zorgt voor ergonomisch werken: de AIRplus® Dispenser verdeelt luchtkussens met één druk op de knop of volgens behoefte – en dankzij de comfortabele kwaliteitsperforatie kan de verpakker ze losmaken met slechts één hand. De AIRplus® Dispenser biedt een uitstekende oplossing voor elke toepassing en is beschikbaar in drie varianten: Basic, Advanced en Premium.
  
  

VIDEOS