Ein Karton mit einem Produkt und Schaumpolstern

SCHUIMBUFFERS OP MAAT IN SLECHTS ENKELE SECONDEN

Nieuws van 29.10.2018

  1. Bedrijf
  2. Nieuws
  3. Nieuws 2018
  4. Schuimbuffers op maat in slechts enkele seconden

STOROPACK LANCEERT HET SCHUIMBUFFERSYSTEEM FOAMplus® HAND PACKER²

De nieuwe FOAMplus® Hand Packer² van Storopack produceert op maat gemaakte schuimbuffers voor zware goederen en unieke contouren. Het schuim wordt met behulp van het schuimpistool direct in de doos gespoten en past zich tijdens het verharden aan de vorm van het verpakte artikel aan. Als een bepaalde verpakkingsvorm vaak nodig is, kan deze vooraf geproduceerd worden, met één druk op de knop en met de juiste mal. U vult de mal met het schuim uit het handpistool, waar het dan kan verharden.

Compact, snel, licht
De FOAMplus® Hand Packer² wordt door een microprocessor bestuurt. De Hand Packer² is uiterst efficiënt, zorgt voor een schuimproductie van een constant hoge kwaliteit en beschikt over een zelfreinigende mengkamer.
Het systeem werkt niet alleen zeer stil, maar kan ook verbonden worden met een netwerk en barcodes lezen. Bovendien kunt u verpakkingsinstructies bewaren in het systeem en zo de productie van schuimbuffers op maat van de behoeften van klanten nog versnellen. De FOAMplus® Hand Packer² is zelfs nog lichter en compacter dan zijn voorganger en bespaart dus ruimte. Het is het eerste met de hand bedienbare schuimbuffersysteem op de markt dat is uitgerust met volledig borstelvrije motoren en een zeven-inch touchscreen-bedieningspaneel.